Dobro došli na maximalium.rs!

O Maximalium brendu

Maximalium je novi brend na prostoru Srbije. Postaje prepoznatljiv zbog visokokvalitetnih proizvoda sa garancijom kvaliteta i izvrsnim ukusom!

Kao novi brend, Maximalium nastoji da unese neke novine i standardne principe u svet suplemenata ishrane i sporta u Srbiji. Zato smo odredili 4 principa kojima se rukovodimo.

Bezbednost

description here

Maximalium proizvodi su proizvedeni u pogonu koji funkcioniše u okviru sistema ISO:9001:2008 i gde se primenjuje HACCP sistem upravljanja kvalitetom. Svi proizvodni procesi zadovoljavaju standarde tako što se kontrolišu, dokumentuju i potvrđuju tokom neophodnih kontrola. Proizvodna oprema je u skladu sa standardima dobre proizvođačke prakse. Za sve proizvode stručno mišljenje dao je Farmaceutski fakultet Novi Sad, a detaljnu analizu zdravstvene bezbednosti radio je Institut za javno zdravlje Kragujevac.

Maximalium proizvodi poseduju rešenje i upisani su u bazu podataka koje vodi Ministarstvo zdravlja.

Dostupnost

description here

Kako bi omogućili pristup suplementaciji korisnicima koji žive i u manjim sredinama, odlučili smo da SVE KUPOVINE, bez dodatnih uslova i nezavisno od mesta isporuke, budu oslobođene poštarine.

Transparentnost

description here

U svetu suplementacije postoji dosta robe u opticaju koja je sumnjivog kvaliteta i koja nema prateću dokumentaciju. Kako bi kupci bili sigurni u kvalitet ali i regularno poslovanje, svaku porudžbinu prati i odgovarajući fiskalni isečak.

Zahvalnost

description here

Kao zahvalnost prilikom svake kupovine poklanjamo besplatan test uzorak proizvoda po izboru kupca. Takođe registrovanim korisnicima i vernim kupcima povremeno dostavljamo promotivne kupone sa kojima se obezbeđuje popust prilikom kupovine.