Dobro došli na maximalium.rs!

O Maximalium brendu

maximalium

Maximalium je novi brend na prostoru Srbije.
Postaje prepoznatljiv zbog visoko kvalitetnih proizvoda sa garancijom kvaliteta i izvrsnim ukusom!

Ponosni smo što Maximalium proizvodi imaju pozitivan uticaj na sportiste i rekreativce, a brza isporuka garantuje njihovo zadovoljstvo.

Naša suplementacija predstavlja stvarno najbolji odnos kvalitetai cene koji se može naći na domaćem tržištu.
Rekreativci, wellness entuzijasti i ljudi okrenuti fitnessu kao i profesionalni bodibilderi koriste Maximalium suplemente kako bi postigli svoje ciljeve.

maximalium

description here Bezbednost
Maximalium proizvodi su proizvedeni u pogonu koji funkcioniše u okviru sistema ISO:9001:2008 i gde se primenjuje HACCP sistem upravljanja kvalitetom. Svi proizvodni procesi zadovoljavaju standarde tako što se kontrolišu, dokumentuju i potvrđuju tokom neophodnih kontrola. Proizvodna oprema je u skladu sa standardima dobre proizvođačke prakse.
description here Dostupnost
Kako bi omogućili pristup suplementaciji korisnicima koji žive i u manjim sredinama, odlučili smo da SVE KUPOVINE, bez dodatnih uslova i nezavisno od mesta isporuke, budu oslobođene poštarine.
description here Transparentnost
U svetu suplementacije postoji dosta robe u opticaju koja je sumnjivog kvaliteta i koja nema prateću dokumentaciju. Kako bi kupci bili sigurni u kvalitet ali i regularno poslovanje, svaku porudžbinu prati i odgovarajući fiskalni isečak.
description here Zahvalnost
Kao zahvalnost prilikom svake kupovine poklanjamo besplatan test uzorak proizvoda po izboru kupca. Takođe registrovanim korisnicima i vernim kupcima povremeno dostavljamo promotivne kupone sa kojima se obezbeđuje popust prilikom kupovine.
Za sve proizvode stručno mišljenje dao je Farmaceutski fakultet Novi Sad, a detaljnu analizu zdravstvene bezbednosti radio je Institut za javno zdravlje Kragujevac. Svaki proizvod poseduje rešenje Ministarstva Zdravlja Republike Srbije i upisan je u bazu podataka.