Dobro došli na maximalium.rs!
TOP

1800 RSD

  • protein pancake

Protein pancake – vanila – 1000g

Protein pancake: je odlična osnova za svaki slatki obrok ali bez griže savesti. Pancake formulacija je napravljena za fitnes i ciljeve postizanja definicije. Sa visokim sadržajem proteina ove palačinke su odličan dodatak ishrani sa garantovano najboljim ukusom!

 

Pakovanje: 1000g = 20 serviranja

 

 

Isporuka: Dostava na kućnu adresu je besplatna bez ograničenja i uslova u roku 24h bilo gde u Srbiji !

description here

Nemamo na zalihama

Kategorija: Oznake: , ,
  • Detaljan opis
  • Komentari
  • Nutritivna tablica

Detaljan opis

Protein pancake, kako se prave?

Protein pancake sadrže kao glavni sastojak protein. Protein surutke ili whey se (kako i ime kaže) dobija iz surutke prilikom proizvodnje sira. Surutka se prečišćuje i prerađuje u kompleksnom procesu u praškasti oblik. Ostale komponenete su kukuruzni skrob i biljna ulja, ove komponenete su potrbene radi dobijanja volumena palačinki i karakterističnog ukusa nakon pečenja.

Proteinske palačinke, kako pripremiti ?

2 merice (50g) pomešati sa 100 ml obranog mleka ili vode i mešati dok se ne sjedini. Na tiganj sipati pola supene kašike ulja i peći palačinku dok ne postane zlatnobraon.

protein pancake ukus vanile kako pripremiti

Kako protein deluje?

Protein surutke je sigurno najpoznatiji suplement kada je u pitanju izgradnja mišića i toga smo svi svesni. Ono što većina ne zna je da pomaže ne samo one koji žele jače bicepse, već i one koji žele manje obime. Postoji par definisanih načina na koji proteini pomažu smanjenje težine.

Proteini pomažu u zadovoljenju apetita

Protein je poznat po tome da smanjuje glad, što rezultuje manjim unosom kalorija tokom dana. Mnoge dijete u praksi ne traju dugo jer dijeta podrazumeva manje hrane radi smanjivanja kalorija. Manje kalorija znači veću glad i potrebu da se jede. Ovo nam teško pada i mnogi zbog ovog odustaju. Pravi izazov je smanjivanje dnevnog unosa kalorija i regulisanje osećaja gladi. Taj osećaj gladi se delimično suzbija ishranom sa manje kalorija ali bogatom proteinima.

Whey pomaže kod dobijanja mišića

Treniranje pomaže u trošenju viška masti iz organizma, a visoko proteinska ishrana unapređuje efekat treninga. Ovakva ishrana pomaže izgradnju mišića pomoću aminokiselina koje sadrži, zato je preotein surutke svrstan u najbolje graditelje mišića.

Ostavi odgovor

Whey protein